Review

Benieuwd naar ervaringen

Review truffelceremonie

Sarah

Privé Truffelceremonie
Ik ben bij Debbie geweest voor een traject waarbij we uiteindelijk toewerkten naar een truffelceremonie. Ik had twee keer eerder ervaring opgedaan met truffels op andere locaties. Wat anders was deze keer bij Debbie was dat we voordat ik daadwerkelij... (Lees meer)
Review Systemisch Ademwerk

Ruth

Systemisch Ademwerk
Hele bijzondere ervaring gehad bij Debbie tijdens een sessie systemisch ademwerk. Ik voelde mij direct op me gemak en dankzij haar fijne begeleiding kon ik bepaalde blokkades/emoties toelaten en fysiek ontladen.
Review Systemisch Ademwerk

Systemisch Ademwerk
Pijn in mijn lijf (bekken) is helemaal weg, Heel veel energie en innerlijke kracht. Veel meer plezier en lol. Echt heel bijzonder hoe goed dit is aangeslagen.
Review systemisch Ademwerk

Nushka

Systemisch Ademwerk
Voor de tweede keer bij Debbie voor een ademsessie. Al meteen in het voorgesprek heb ik waardevolle inzichten gekregen. Vervolgens zijn tijdens de visualisatie onderliggende blokkades voor mijn wens/doel zichtbaar geworden en aangepakt. Aan het eind ... (Lees meer)
Review Systemisch Ademwerk

Peter

Systemisch Ademwerk
Prachtige omgeving en supermooie werkruimte. Je voelt je meteen op je gemak. De begeleiding is door de hele sessie uiterst professioneel (en gezellig). Ik heb van Debbie begrepen dat iedereen een andere ervaring heeft dus ik kan alleen namens mijzelf... (Lees meer)
Review familieopstelling

Vraagsteller

"jullie zijn beide warme en toegankelijke personen, ik voelde me gelijk op mijn gemak"
Review Familieopstelling

Vraagsteller

"het voelde alsof alles er mocht zijn"
Review familieopstelling

Representant

"het geeft voor mij toegevoegde waarde in herkenning van gevoel en emoties"
Review familieopstelling

Representant

"ik heb wederom ervaren wat de toegevoegde waarde is van opstellingen. Zowel voor de vraagsteller als representanten"
Review: Systemisch Ademwerk

Tamara Walraven

Systemisch Ademwerk
Op zoek naar mezelf en beter in balans komen. Vandaag bij Debbie geweest en een sessie systemisch ademcoaching gedaan. Super fijne omgeving en Debbie heeft me goed en rustig begeleidt. Wat een ervaring en heel fijn om te doen. Blokkades die ik onbew... (Lees meer)
Review familie opstelling

QT - Technisch ontwerper

Systemisch coachen
Met mijn Aziatische cultuurachtergrond is het mij aangeleerd om eerst in de collectiviteit te denken. Het zit namelijk in mijn systeem om eerst aan anderen te denken voordat je aan jezelf denkt. Naarmate ik ouder werd, werd ik daar bewust van. Dan ... (Lees meer)
Review: Systemisch Ademwerk

Nushka de Grip

Systemisch Ademwerk
De systemisch ademsessie met Debbie was erg intens en bijzonder. Ik heb door de reis heen gevoeld hoe de energie steeds dieper in mijn lichaam zakte, tot op het eind mijn hele lichaam tintelde tot en met mijn tenen toe. Het voelde alsof alle cellen h... (Lees meer)
Review systemisch ademwerk en coaching

Dieter

Systemisch coachen
Ik ben bij Debbie in therapie gegaan met als doel om dichter bij mezelf te komen, meer balans te voelen en het verlangen dat ik minder medicatie nodig heb in de toekomst. Ca 24 jaar geleden kreeg ik de diagnose manisch depressief. Tegen mij is gezegd... (Lees meer)
Review systemisch coachen - familieopstelling

Angelique Graveland

Systemisch coachen
De reden dat ik mij had aangemeld voor een coachsessie bij Debbie is dat ik graag wil weten waarom ik denk/handel zoals ik denk/handel en waarom ik het mezelf vaak zo moeilijk maak. Het verhaal over familieopstellingen triggerde mij omdat ik sinds ki... (Lees meer)
Review Ademsessie

Natasja Kersbergen

Projectleider installatietechniek
Systemisch Ademwerk
De systemisch ademsessie heb ik heel positief ervaren. Ik had een beetje ervaring met ademwerk, online of in een grote groep, maar dat ging niet zo diep op mijn systeem, lichaam en onbewuste. Helemaal omdat Debbie alles heel goed aanvoelde kon ik met... (Lees meer)
Review familie opstelling

Jolijn van de Hoef

Organisatieadviseur / onderwijsadviseur
Systemisch coachen
Na een periode waarin er veel in mijn leven gebeurd is, was ik nieuwsgierig om te weten welke plek ik op dit moment in ons eigen gezin innam en welke les ik daar uit kan leren. Debbie is een warme persoonlijkheid die de juiste vragen stelde en mij op... (Lees meer)
Review familieopstelling

Sharon Lekkerkerker

Interim Sociaal Projectmanager (vastgoedprojecten)
Systemisch coachen
Onlangs heb ik (systeem)coaching sessies gehad bij Debbie de Jong. Ik ben echt positief verrast over hoe snel zij (en dus ik ook) bij de kern kwam. Door opstellingen van mijn familie en werksituatie, m.b.v. poppetjes en grondankers en de vragen die D... (Lees meer)
Review: Coach traject

Ewoud

Systemisch coachen
Debbie is een fantastische coach en een warm persoon. Ze heeft mij enorm geholpen om in meer in contact te komen met mijn geblokkeerde gevoelens en emoties. Met haar ervaring als systemisch ademcoach heeft ze me geholpen met het doorbreken van een aa... (Lees meer)
Review: Coaching

Hetty

Systemisch coachen
Ik heb Debbie, als coach ervaren, als een rustig persoon. Die de tijd neemt en geeft om zich diep te verbinden met je door heel aandachtig te luisteren. Zonder oordeel, meevoelend is, steunend, onderzoekend en open. Uitnodigend en rust uitstraalt ... (Lees meer)
Review Ademsessie

Petra van Winden

Re-integratie-adviseur
Systemisch Ademwerk
Ik voel een vraagteken in mijn buik bij aankomst: uitdagingen heb ik genoeg, maar waar zit de oplossing? In theorie heb ik gehoord dat ‘de oplossing altijd in jezelf zit’. Ja, dat is makkelijk gezegd… maar waar vind ik die dan? Met die vragen kom ik ... (Lees meer)