Review

Benieuwd naar ervaringen

Met mijn Aziatische cultuurachtergrond is het mij aangeleerd om eerst in de collectiviteit te denken. Het zit namelijk in mijn systeem om eerst aan anderen te denken voordat je aan jezelf denkt. Naarmate ik ouder werd, werd ik daar bewust van. Dan ... (Lees meer)
Review systemisch coachen en ademwerk

Dieter

1:1 Familieopstelling & Systemisch coachen
Ik ben bij Debbie in therapie gegaan met als doel om dichter bij mezelf te komen, meer balans te voelen en het verlangen dat ik minder medicatie nodig heb in de toekomst. Ca 24 jaar geleden kreeg ik de diagnose manisch depressief. Tegen mij is gezegd... (Lees meer)
Review systemisch coachen - familieopstelling

Angelique Graveland

1:1 Familieopstelling & Systemisch coachen
De reden dat ik mij had aangemeld voor een coachsessie bij Debbie is dat ik graag wil weten waarom ik denk/handel zoals ik denk/handel en waarom ik het mezelf vaak zo moeilijk maak. Het verhaal over familieopstellingen triggerde mij omdat ik sinds ki... (Lees meer)
Review Ademsessie

Natasja Kersbergen

Projectleider installatietechniek
Ademwerk
De ademsessie heb ik heel positief ervaren. Ik had een beetje ervaring met ademwerk, online of in een grote groep, maar dat ging niet zo diep op mijn systeem, lichaam en onbewuste. Helemaal omdat Debbie alles heel goed aanvoelde kon ik met kleine aan... (Lees meer)
Review familie opstelling

Jolijn van de Hoef

Organisatieadviseur / onderwijsadviseur
1:1 Familieopstelling & Systemisch coachen
Na een periode waarin er veel in mijn leven gebeurd is, was ik nieuwsgierig om te weten welke plek ik op dit moment in ons eigen gezin innam en welke les ik daar uit kan leren. Debbie is een warme persoonlijkheid die de juiste vragen stelde en mij op... (Lees meer)
Review familieopstelling

Sharon Lekkerkerker

Interim Sociaal Projectmanager (vastgoedprojecten)
1:1 Familieopstelling & Systemisch coachen
Onlangs heb ik (systeem)coaching sessies gehad bij Debbie de Jong. Ik ben echt positief verrast over hoe snel zij (en dus ik ook) bij de kern kwam. Door opstellingen van mijn familie en werksituatie, m.b.v. poppetjes en grondankers en de vragen die D... (Lees meer)
Debbie is een fantastische coach en een warm persoon. Ze heeft mij enorm geholpen om in meer in contact te komen met mijn geblokkeerde gevoelens en emoties. Met haar ervaring als systemisch ademcoach heeft ze me geholpen met het doorbreken van een aa... (Lees meer)
Ik heb Debbie, als coach ervaren, als een rustig persoon. Die de tijd neemt en geeft om zich diep te verbinden met je door heel aandachtig te luisteren. Zonder oordeel, meevoelend is, steunend, onderzoekend en open. Uitnodigend en rust uitstraalt ... (Lees meer)
Review Ademsessie

Petra van Winden

Re-integratie-adviseur
Ademwerk
Ik voel een vraagteken in mijn buik bij aankomst: uitdagingen heb ik genoeg, maar waar zit de oplossing? In theorie heb ik gehoord dat ‘de oplossing altijd in jezelf zit’. Ja, dat is makkelijk gezegd… maar waar vind ik die dan? Met die vragen kom ik ... (Lees meer)