Ademwerk

Systemisch Ademcoach

Ademwerk

Ademwerk

Verbonden ademwerk

In een verbonden ademsessie krijgt je contact met je onderbewuste in je lijf. Ongemerkt zetten we emoties vast, dit weerhoud ons van levensenergie.
Wanneer we onze ademhaling inhouden om een onaangenaam gevoel te vermijden. bijvoorbeeld bij een schrikreactie, dan stop je even met ademhalen. Door onze ademhaling in te houden voelen we niet, en onderdrukken we de gevoelens en slaan deze op tot op celniveau.
Dit vraagt energie, wat chronische klachten kan veroorzaken. In een ademsessie help ik je de ademhalingen te openen en transporteer je zuurstof door je lichaam en wordt dit tot op cel niveau in beweging gezet. Zo kunnen overwerkte emoties en trauma’s worden verwerkt en losgelaten.

Trauma's en vastgezette emoties - Debbie de Jong

Vechten, vluchten of bevriezen

Bij vechten en vluchten wordt de energie gebruikt bij bevriezen vindt de ontlading vaak niet plaats (huilen, trillen, schreeuwen) deze energie wordt ergens vast gezet in het lichaam en wacht op een goed moment om als nog ontladen te worden. Een ademsessie is hier een manier voor.

Symptomen  van trauma's en vastgezette emoties kunnen zijn: - Debbie de Jong
Wat kun je verwachten van een verbonden ademsessie - Debbie de Jong

De drie niveaus die je kunt ervaren in een verbonden ademhalingssessie

Tijdens een ademsessie kun je 3 niveaus ervaren, die alle 3 in zichzelf even waardevol zijn, maar niet alle 3 altijd aanwezig zijn in een ademsessie

 - Debbie de Jong