Systemisch Ademwerk

Een combinatie van een familieopstelling en verbondenademwerk

Systemisch Ademwerk

Systemisch Ademwerk

Systemisch ademwerk

Is een combinatie van een (familie)opstelling & verbonden ademwerk. We brengen je vraag of klacht in kaart. Gevolgd door een (familie)opstelling en een verbonden ademsessie waarmee we gericht verandering uitnodigen in je lijf en gevoelsleven.

Bij - Debbie de Jong
Wat levert het op - Debbie de Jong

Voor wie

Voor mensen die geloven dat ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen geluk en succes. En bereid zijn de signalen van hun lichaam te omarmen en om te zetten naar groei van binnenuit.

Tarieven

Uitleg Systemisch Ademwerk

De methodiek Systemisch werken gaat uit van je oorsprong. Je familie systeem, het eerste systeem waar je kennis mee hebt gemaakt toen je werd geboren. Dat is je basis waarin je bent gaan leren en de wereld bent gaan waarnemen en voelen of misschien gestopt bent met voelen. Van nature willen we allemaal gehoord en gezien worden en ergens bij horen. We willen ons veilig voelen. Niet alle facetten zijn altijd aanwezig geweest hiervoor. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat dit er nooit 100% is, want je ouders en voorouders komen ook ergens vandaan. Als er iets niet is aangekeken door de leden uit je systeem dan wordt het doorgegeven.
In een familieopstelling wordt je bewust van je plek in je systeem van herkomst, hoe veilig voel je je in de wereld en welke ballast je draagt.

Als je zelf verantwoordelijkheid wilt nemen voor je gevoelens en gedachten dan is de enige weg naar binnen keren.

Ballast - Debbie de Jong
Trauma's en vastgezette emoties - Debbie de Jong

Vechten, vluchten of bevriezen

Bij vechten en vluchten wordt de energie gebruikt bij bevriezen vindt de ontlading vaak niet plaats (huilen, trillen, schreeuwen) deze energie wordt ergens vast gezet in het lichaam en wacht op een goed moment om als nog ontladen te worden. Een ademsessie is hier een manier voor.

Symptomen  van trauma's en vastgezette emoties kunnen zijn: - Debbie de Jong

De drie niveaus die je kunt ervaren in een verbonden ademhalingssessie

Tijdens een ademsessie kun je 3 niveaus ervaren, die alle 3 in zichzelf even waardevol zijn, maar niet alle 3 altijd aanwezig zijn in een ademsessie

 - Debbie de Jong